Antena 3 Externe În numele religiei: Autorul atacurilor armate din Franţa vroia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare"

În numele religiei: Autorul atacurilor armate din Franţa vroia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare"

de G.S.    |    24 Mar 2012   •   13:33
În numele religiei: Autorul atacurilor armate din Franţa vroia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare"
Sursa foto: Foto: masjidma.com

Autorul atacurilor armate din sud-vestul Franţei a declarat memrilor unităţilor de elită că voia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare", conform unui oficial francez, citat de ziarul Le Figaro.

Directorul unităţilor RAID, Amaury de Hauteclocque, cel care a coordonat asaltul, a declarat că aceasta doreae să fie omorât pentru a deveni "martir". â

"Merah a spus că era mujahedin şi intrase în război cu Franţa pe 11 martie, ziu când omorâse primul militar la Toulouse. Ne-a spus că dorea să moară cu arma în mână, pentru a fi cu Allah şi a primit 72 de fecioare".

Islamistul francez, Mohamed Merah, în vârstă de 23 de ani, a fost ucis joi dimineaţă de forţele de elită franceze, după ce a comis mai multe atacuri armate în care a omorât trei militari, un profesor de religie şi trei copii la şcoală evreiască.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close