x close

Încă un erou român în SUA: A salvat o fetiţă dintr-un incendiu (VIDEO)

16 Iul 2010   •   14:01
Încă un erou român în SUA: A salvat o fetiţă dintr-un incendiu (VIDEO) Foto: Video News

Încă un român devine erou în Statele Unite. Liviu Talos şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o fetiţă de opt ani dintr-un incendiu. Deşi primeşte foarte multă atenţie din partea mediei, românul rămâne modest şi spune că tot ce speră este ca fata să îşi revină.

"Vezi flăcările, vezi incendiul, ştii că cineva este înăuntru. Nu te poţi opri. (...) Este o fiinţă umană înăuntru care moare. Te duci şi o iei, orice ar fi", a spus românul după fapta sa.

Deşi casa era încă în flăcări, nimic nu l-a oprit pe român să o salveze pe fetiţă. Familia acesteia şi alţi doi copii reuşiseră să iasă deja din locuinţă.

După o primă tentativă nereuşită, Liviu Talos şi-a luat o mască pe care o foloseşte în construcţii, a spart un geam cu o bâtă de baseball şi a început să o caute pe fată.

"M-am aruncat înăuntru. Apoi am început să caut. Am apucat-o de picior, am găsit fata. Când am găsit-o, fata a gemut. Am luat-o, m-am întors ca să ies, apoi m-am lovit de ceva, m-am întros spre dreapta şi am ajuns la fereastră. Apoi le-am dat-o celor care erau afară. Sper să se facă bine", spune Talos.

Fetiţa se află acum în stare gravă într-un spital din Detroit, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea ei de sănătate.

Liviu Taloş nu este singurul român care a devenit erou în Statele Unite datorită curajului său. În luna octombrie a anului trecut, un român din New York, Horia Creţan, a salvat dintr-o clădire în flăcări un băiat de 4 ani.Antena 3

Citeşte mai multe despre:

roman erou incendiu SUA fetita salvare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati