Antena 3 CNN Externe Încă un om de afaceri vrea să devină preşedinte al SUA. Cine ar putea candida împotriva lui Trump în 2020

Încă un om de afaceri vrea să devină preşedinte al SUA. Cine ar putea candida împotriva lui Trump în 2020

Încă un om de afaceri vrea să devină preşedinte al SUA. Cine ar putea candida împotriva lui Trump în 2020
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Noi 2018   •   18:38

Fostul director executiv al Starbucks, Howard Schultz, ia în considerare o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale din 2020.

Schulz, democrat şi om de afaceri influent, ar putea deveni principalul competitor al lui Donald Trump la alegerile din 2020. Cu toate acestea, el are nevoie de o echipă cu experienţă în sfera politică, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, în prezent, fostul director executiv al Starbucks se pregăteşte să plece într-un tur de promovare a volumului său de memorii.

Astfel, acesta l-a adus în echipă pe Steve Schmidt, un fost vicepreşedinte al unei companii de relaţii publice, care anterior s-a ocupat de campania prezidenţială a republicanului John McCain.

Totodată, Schulz şi-a angajat un alt consilier, pe Rajiv Chandrasekaran, care a lucrat cu el şi în perioada în care era director executiv al Starbucks.

Analiştii politici spun că prin aceste măsuri, Howard Schultz transmite semnalul că ia în consideerare o candidatură la alegerile in 2020, potrivit businessmagazin.ro.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close