Antena 3 Externe Incendiile de vegetație fac ravagii: “Mă aştept ca dintr-un moment în altul să încep să plâng. E copleşitor”

Incendiile de vegetație fac ravagii: “Mă aştept ca dintr-un moment în altul să încep să plâng. E copleşitor”

04 Aug 2018   •   08:31
Incendiile de vegetație fac ravagii: “Mă aştept ca dintr-un moment în altul să încep să plâng. E copleşitor”

Pompierii americani istoviţi de lupta cu flăcările au în faţă o altă provocare. Un nou incendiu ia proporţii violent şi ameninţă două localităţi aflate la nord de San Francisco.  Aproximativ 14 mii de locuitori şi-au lăsat casele la mila focului şi au fugit.

Autorităţile din California se tem că sezonul incendiilor de anul acesta va fi cel mai distrugător din ultimul deceniu.

Nu e nici măcar vârful sezonului incendiilor şi California e mistuită deja de 18 focare. Flăcări uriaşe au transformat cartiere întregi în scrum şi au devastat o suprafaţă de vegetaţia mai mare ca metropola Los Angeles.

Zeci de mii de oameni au primit ordine de evacuare. Unii dintre ei şi-au abandonat locuinţele în urmă cu o săptămână şi abia acum au primit permisiunea să se reîntoarcă la ce le-a mai rămas din case, scrie stirileprotv.ro.

“Mă aştept ca dintr-un moment în altul să încep să plâng. E copleşitor. Locuim aici din 1989, sunt o groază de ani”, spune un localnic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close