Antena 3 CNN Externe Incendiu cauzat de fulgere la hotel

Incendiu cauzat de fulgere la hotel

Incendiu cauzat de fulgere la hotel
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2015   •   19:07

Un incendiu a izbucnit, în cursul nopţii de duminică spre luni, la un hotel din statul american Florida, după ce clădirea a fost lovită de un fulger, relatează BBC News online. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, la hotelul Avanti International Resort, din Orlando, statul Florida, la care erau cazaţi mai mulţi cetăţeni irlandezi aflaţi în vacanţă.

Potrivit pompierilor, focul a fost cauzat "cel mai probabil" de un fulger care a lovit acoperişul clădirii. În momentul declanşării incendiului, toate persoanele din cele 500 de camere ale hotelului au fost evacuate. Turiştii care fuseseră cazaţi la hotelul Avanti International Resort proveneau de pe tot cuprinsul Irlandei. Doi turişti, Downey şi Darragh Tierney, soţ şi soţie, din oraşul irlandez Ballyshannon, se aflau în camera de hotel în momentul în care li s-a spus să evacueze încăperea pentru că incendiul ajunsese şi la etajul al patrulea.

"Ni s-a spus să ne facem bagajele şi să plecăm. A fost înfricoşător, furtuna şi fulgerele erau dezlănţuite", a mărturisit Downey. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close