Antena 3 Externe Incendiu într-un bar de karaoke. 13 oameni au murit. Sute de pompieri şi poliţişti au fost mobilizaţi

Incendiu într-un bar de karaoke. 13 oameni au murit. Sute de pompieri şi poliţişti au fost mobilizaţi

de S.T.    |    02 Noi 2016   •   08:29
Incendiu într-un bar de karaoke. 13 oameni au murit. Sute de pompieri şi poliţişti au fost mobilizaţi

Treisprezece persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit marţi într-un bar karaoke, flăcările propagându-se rapid la imobilele din jur într-un cartier situat în vestul capitalei vietnameze Hanoi.

„Sute de pompieri şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului”, a declarat pentru AFP The Chung, o funcţionară în administraţia acestui cartier din Cau Giay, situat la vest de marele lac din Hanoi.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul în timpul nopţii.

După declanşarea sa în cursul serii, flăcările s-au extins rapid la clădirile din jur în acest cartier foarte populat, a adăugat Chung, precizând că doi poliţişti trimişi la faţa locului pentru a gestiona situaţia au fost răniţi.

Miercuri dimineaţa, echipe ale poliţiei inspectau locurile. Pe trotuar se aflau numeroase biciclete şi motociclete arse în faţa imobilelor înnegrite de fum, dar circulaţia fusese reluată normal pe această stradă foarte frecventată a capitalei.

Premierul Nguyen Xuan Phuc a ordonat miercuri poliţiei „să ancheteze şi să determine cauzele incendiului”, promiţând pedepse „severe” celor care vor fi găsiţi responsabili de această dramă, potrivit site-ului oficial al guvernului.

El a cerut de asemenea autorităţilor locale să verifice echipamentele antiincediu ale barurilor şi ale restaurantelor karaoke.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close