Antena 3 CNN Externe Incendiu devastator într-o clădire din New York | 19 oameni, printre care şi nouă copii, au murit

Incendiu devastator într-o clădire din New York | 19 oameni, printre care şi nouă copii, au murit

Şaizeci şi trei de persoane au fost rănite, 32 fiind în stare gravă, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din cartierul Bronx, din New York. Până la acest moment bilanțul deceselor este de 19, dintre care 9 copii.

Incendiu devastator într-o clădire din New York | 19 oameni, printre care şi nouă copii, au murit
de Alexandra Dima    |    09 Ian 2022   •   22:52

Peste 60 de persoane au fost rănite, într-un incendiu uriaș izbucnit într-un complex de apartamente cu 19 etaje din Bronx, duminică, anunță presa americană.

Potrivit CNN, incendiul s-a declanșat cu puțin înainte de ora 11 a.m., într-un duplex de la etajele doi şi trei şi deşi focul nu s-a extins foarte mult, fumul a pătruns în întreaga clădire.

Aproximativ 200 de membri ai Departamentului de Pompieri din New York s-au deplasat la locul incendiului de pe strada East 181, iar focul a fost stins.

Pompierii au găsit majoritatea victimelor pe casa scării, unele în stop cardiac. 32 de persoane au fost duse la cinci spitale din zonă, în stare gravă. 

Este așteptat ca numărul deceselor să crească în următoarele ore. 

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

„Este un moment îngrozitor, dureros pentru New York, iar impactul acestui incendiu va aduce cu adevărat un nivel de durere și disperare în orașul nostru”, a declarat primarul Eric Adams, citat de CNN.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Bronx New York SUA incendiu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close