Antena 3 CNN Externe Incendiu într-un centru pentru migranţi din Dusseldorf. 130 de persoane se aflau înăuntru în acel moment

Incendiu într-un centru pentru migranţi din Dusseldorf. 130 de persoane se aflau înăuntru în acel moment

Incendiu într-un centru pentru migranţi din Dusseldorf. 130 de persoane se aflau înăuntru în acel moment
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iun 2016   •   19:43

Poliţia a reţinut doi bărbaţi după un incendiu declanşat marţi într-un centru pentru refugiaţi din oraşul german Dusseldorf, relatează DPA şi Reuters.

În adăpost erau cazaţi în jur de 130 de oameni, toţi fiind evacuaţi din cauza incendiului. Potrivit pompierilor, 31 dintre locuitorii din adăpostul pentru refugiaţi au fost trataţi pentru intoxicaţie cu fum. Un alt purtător de cuvânt al pompierilor citat de Reuters afirmă că doar 24 de refugiaţi au suferit intoxicaţii cu fum.

Incendiul de la centrul pentru refugiaţi a izbucnit în jurul prânzului, dar a fost izolat după câteva ore, deşi ar urma să fie complet stins în cursul serii, au precizat pompierii.

Nu se ştie pentru moment care au fost condiţiile în care s-a declanşat incendiul şi nici dacă persoanele reţinute se numără printre migranţii care locuiesc în clădire, notează DPA. Pe de altă parte Reuters relatează, citând un purtător de cuvânt al poliţiei, că ambii arestaţi sunt din rândul refugiaţilor.

În Germania s-au produs în ultimele luni o serie de incendieri sau alte atacuri motivate de ură, în condiţiile în care creşterea afluxului de migranţi alimentează sentimentul anti-imigranţi, notează DPA.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close