Antena 3 CNN Externe Incendiu la Londra. Declarație șocantă: „Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi”

Incendiu la Londra. Declarație șocantă: „Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi”

Incendiu la Londra. Declarație șocantă: „Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi”
Sursa foto: Foto: twitter.com/LondonFire
de S.T.    |    14 Iun 2017   •   19:06

„Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi”, este declaraţia şocantă a unuia dintre liderii comunităţii din zona în care a izbucnit incendiul devastator de la Londra, informează Daily Mirror.

Potrivit acestuia, în prezent există o listă cu „sute de posibili dispăruţi” şi că nimeni dintre cei care locuiau la ultimele 3-4 etaje nu a supravieţuit.

Şase persoane au murit şi 74 sunt tratate în spitale din Londra, dintre care 20 în stare critică, în urma incendiului de la Grenfell Tower (o clădire de apartamente din vestul Londrei), izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat Serviciul de ambulanţă din capitala britanică, potrivit Reuters.

 

×
Subiecte în articol: incendiu londra morti raniti
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close