Antena 3 CNN Externe Incendiu puternic în una dintre cele mai aglomerate zone din Londra. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

Incendiu puternic în una dintre cele mai aglomerate zone din Londra. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

Incendiu puternic în una dintre cele mai aglomerate zone din Londra. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările
Sursa foto: Foto: captura Youtube
10 Iul 2017   •   09:52

Zece autospeciale şi peste 70 de pompieri au reuşit luni dimineaţa să controleze un incendiu care a izbucnit la Camden Lock Market, o piaţă populară din Londra, informează dpa. 

Primul, al doilea şi al treilea etaj, precum şi acoperişul pieţei erau cuprinse de flăcări, a scris pe contul său de Twitter brigada de pompieri. 

”Focul avansa foarte repede. Oamenii priveau şi se temeau că întreaga clădire ar putea exploda în orice clipă deoarece sunt restaurante cu bucătării în zonă”, a declarat Joan Ribes, martoră a incendiului. 

O purtătoare de cuvânt a poliţiei metropolitane a declarat că nu se ştie dacă există răniţi, în timp ce pompierii au anunţat că deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului. 

O altă parte a pieţei a fost distrusă de foc în 2008, comercianţii rămânând fără spaţii de vânzare luni la rând. 

Această piaţă din nordul Londrei este populară şi printre turişti, notează dpa. 

Incendiul are loc la mai puţin de o lună după un altul izbucnit la blocul turn Grenfell Tower, de 24 de etaje, din vestul Londrei, în care şi-au pierdut viaţa cel puţin 80 de persoane.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Londra simbol foc incendiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close