Antena 3 CNN Externe Incendiu devastator la o școală de arte marțiale. 18 morți și 16 răniți, majoritatea copii

Incendiu devastator la o școală de arte marțiale. 18 morți și 16 răniți, majoritatea copii

Optsprezece persoane și-au pierdut viața și alte 16 au fost rănite într-un incendiu izbucnit noaptea trecută la o școală de arte marțiale din centrul Chinei. Majoritatea victimelor erau copii, elevi ai școlii.

Incendiu devastator la o școală de arte marțiale. 18 morți și 16 răniți, majoritatea copii
Sursa foto: Hepta
de Viorel Aydan Cioroi    |    25 Iun 2021   •   11:43

Incendiul a izbucnit noaptea când școala găzduia 34 de persoane, la primul etajul al acesteia, potrivit oficialilor care au răzpuns pentru Beijing Toutiao News.

Persoanele rănite, 16 la număr, dintre care patru în stare gravă, au fost transportate la spital unde medicii dau asigurări ca depun toate eforturile pentru a le salva, potrivit aceleiați surse.

Conform autorităților din comitatul Zhecheng, directorul școlii de arte marțiale a fost arestat.

În urma incidentului, s-a pornit un val de emoții pe rețelele de socializare, unde internauții cer intensificarea normelor de siguranţă împotriva incendiilor.

În Henan se află mai multe școli de arte marțiale, cele mai multe dintre acestea, în apropierea Templului Shaolin, cunoscut pentru călugării războinici care au cel mai dur regim de antrenament dintre toți practicanții de arte marțiale. 

În China, incendiile au fost frecvente în ultimii ani, adesea soltate cu zeci de victime. Cele mai frecvente au fost incendiile forestiere și cele de la instalațiile industriale.

 

×
Subiecte în articol: incendiu China
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close