x close

Incendiu uriaş la o centrală termică cu gaze naturale din Rusia. O femeie a decedat, iar 13 persoane sunt rănite grav

11 Iul 2019   •   16:52
Incendiu uriaş la o centrală termică cu gaze naturale din Rusia. O femeie a decedat, iar 13 persoane sunt rănite grav sursă foto: Twitter Hardik Shah

 O femeie a fost ucisă şi 13 persoane rănite joi într-un incendiu major la o centrală termică în regiunea Moscovei, care a fost stins de pompieri, au anunţat Ministerul Situaţiilor de Urgenţă şi mass-media ruse, citate de Reuters. 

"Flăcările au fost stinse", a anunţat agenţia de presă Interfax citând ministerul rus. 

Mai înainte, flăcări uriaşe puteau fi văzute ridicându-se spre cer şi un nor negru de fum deasupra Centralei termice-27 din raionul Mîtişci al Moscovei. Potrivit unui martor ocular citat de agenţia de presă RIA, flăcările atingeau 50 de metri înălţime. 

Compania de producere a energiei Mosenergo a declarat că incendiul a izbucnit la o conductă de gaze naturale situată în afara centralei, dar echipamentul instalaţiei de generare a energiei electrice nu a fost avariat. 

Incendiul s-a extins la un depozit şi clădiri din apropiere, inclusiv un cămin pentru tineri, potrivit Interfax. 

O femeie care lucra ca gardian la centrală a fost ucisă şi 13 persoane rănite, potrivit serviciilor de urgenţă citate de RIA. 

Serviciile de urgenţă au desfăşurat peste 150 de pompieri, precum şi zeci de vehicule, inclusiv de stingere a incendiilor, precum şi elicoptere.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Moscova incendiu Rusia femeie centrala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati