Antena 3 CNN Externe Începe festivalul de cumpărături din Dubai

Începe festivalul de cumpărături din Dubai

Începe festivalul de cumpărături din Dubai
19 Ian 2011   •   23:14

De joi începe festivalul de cumpărături de la Dubai. Se vede în încasările agenţilor români de turism. Cererea pentru vacanţe la cumpărături în această perioadă a anului e de trei ori mai mare decât anul trecut. Pe români îi atrag marile reduceri de preţ.

Festivalul de cumpărături e un festival adevărat. Are de toate: spectacole de stradă, artificii, programe artistice. Însă e frecventat nu pentru spectacole ci pentru reduceri. Mai mari şi mai multe decât oriunde în lume. Mariana Babu e unul dintre românii care ştie ce înseamnă destovalul de la Dubai. A fost şi merge din nou.



 
Cunoscătorii spun că cele mai mari reduceri se fac pentru genţi şi încălţăminte. Pentru aparatură şi parfumuri trebuie negociat la sânge. Ca să găseşti haine de firmă ieftine trebuie să ai bani, timp şi răbdare.

Trei milioane de vizitatori şi trei miliarde de dolari atrage anual festivalul de cumpărături de la Dubai. O parte din bani vin din România.

700 de euro este preţul unei vacanţe de o săptămână la un hotel de patru stele. Cine vrea 5 stele plăteşte 1.500 de euro. Iar cine vrea şapte stele plăteşte o mie de euro pe noapte. Sunt preţuri mai mici decât anul trecut.

Cele mai multe rezervări s-au făcut în primele zile ale anului. Festivalul începe pe 20 ianuarie şi se termină la sfârşitul lunii februarie.

×
Subiecte în articol: Dubai cumparaturi festival
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close