Antena 3 CNN Externe Incident armat în Franța. Doi bărbați au fost împușcați mortal în cap

Incident armat în Franța. Doi bărbați au fost împușcați mortal în cap

Incident armat în Franța. Doi bărbați au fost împușcați mortal în cap
26 Mai 2018   •   12:11

Pentru a doua oară în această săptămână, Marsilia, oraş în sud-estul Franţei, a fost scena unui episod violent sâmbătă: doi bărbaţi au fost ucişi cu focuri de armă, într-o aparentă reglare de conturi, au informat surse judiciare, relatează AFP. 

Cu puţin înainte de ora 01:00 locală (23:00 GMT, vineri), un atacator cu cagulă, înarmat cu o puşcă, a pătruns în incinta unei asociaţii sportive din cartierul Estaque, nordul oraşului, a declarat procurorul Marsiliei, Xavier Tarabeux, confirmând o informaţie apărută în cotidianul regional La Provence. 

Victimele sunt doi bărbaţi cu vârste în jur de 30 de ani, iar modul de operare indică o probabilă reglare de conturi, a spus magistratul. 

Dacă această pistă va fi confirmată, numărul morţilor în urma reglărilor de conturi va ajunge la 11 în Marsilia de la începutul anului. 

La Estaque, atacatorul a deschis focul într-un centru sportiv în care mai multe persoane jucau cărţi, una dintre victime fiind împuşcată în cap iar cealaltă în piept şi abdomen. 

În total, 18 cartuşe provenind de la o armă de tip Kalaşnikov au fost găsite la faţa locului, a declarat Xavier Tarabeux. 

Atacatorul, care era aşteptat de un complice, potrivit martorilor, a fugit într-un vehicul găsit de anchetatori incendiat în localitatea Sausset-Les-Pins, la vest de Marsilia.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incident Franta barbati Marsilia victime
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close