Antena 3 CNN Externe Şase morţi în urma incidentului armat produs într-o şcoală din Statele Unite

Şase morţi în urma incidentului armat produs într-o şcoală din Statele Unite

Trei copii și trei adulți au murit astăzi într-un atac armat care a avut loc într-o școală din statul american Tennessee.

Şase morţi în urma incidentului armat produs într-o şcoală din Statele Unite
Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    27 Mar 2023   •   20:47

Un individ a deschis focul într-o şcoală creștină privată din statul american Tennessee. Incidentul armat a avut loc în oraşul Nashville.

În urma incidentului șocant, trei copii și doi adulți au murit iar alte persoane sunt rănite potrivit surselor oficiale din cadrul spitalului unde victimele au fost transportate.

Autorul atacului armat a fost împuşcat mortal în schimburi de focuri cu agenţii serviciilor de intervenţie. În primele momente polițiștii nu și-au dat seama dacă agresorul s-a sinucis sau a fost rănit de unul dintre gloanțele trase spre el.

Autoritățile au instituit un perimetru de securitate în jurul şcolii. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, potrivit abcnews.go.com.

Citește și: Reacția oficială a Poliției în cazul copilului ucis de tată, în Alba: "Datele nu au revelat o stare de pericol iminent"

Update 21.13 Șase victime au murit în urma atacului. Agresorul a fost o adolescentă

Bilanțul victimelor a fost anunțat de poliție în cadrul unei conferințe de presă. Trei elevi și trei adulți din interiorul școlii au murit în urma atacului armat.

„Știm în acest moment că atacatorul a fost o femeie. Se pare că aceasta era adolescentă. Știm că era înarmată cu cel puțin două puști de tip asalt și o armă de mână. Acum ne străduim să o identificăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Nashville, Don Aaron.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:13, ora locală.

×
Subiecte în articol: Tennessee SUA atac armat
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close