Antena 3 CNN Externe Incident dramatic în Milano. Doi morți, printre care și un român, și trei răniți în urma unor jafuri

Incident dramatic în Milano. Doi morți, printre care și un român, și trei răniți în urma unor jafuri

Incident dramatic în Milano. Doi morți, printre care și un român, și trei răniți în urma unor jafuri
Sursa foto: foto- Pexels
27 Apr 2018   •   17:25

Două persoane au murit, între care un român, şi alte trei au fost rănite într-o serie de jafuri comise în cursul nopţii de joi spre vineri pe străzile oraşului italian Milano, relatează dpa.

Un român în vârstă de 43 de ani, atacat în faţa unui bar în zona Loreto, a murit vineri la spital din cauza rănilor. Bărbatul a reuşit să le spună poliţiştilor că "un alt străin" l-a lovit în faţă. Românul, care avea antecedente penale, a murit din cauza unei hemoragii craniene, relatează agenţia de presă ANSA.

Un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat lângă gara centrală din Milano în cursul aceleiaşi nopţi.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, o britanică de 21 de ani, care studiază la Universitatea din Milano, a fost înjunghiată în timpul unui jaf comis lângă gara din oraş, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Un străin neidentificat a fost rănit, fiind lovit cu o sticlă de persoane neidentificate, în timp ce un om al străzii italian în vârstă de 31 de ani a fost grav rănit în timpul unui jaf comis în stradă la Cinisello Balsamo, la periferia de nord a oraşului Milano.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Milano incident jafuri roman morti
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close