Antena 3 CNN Externe Incident şocant la Detroit. O fetiţă ucisă din greşeală de glonţul unui poliţist

Incident şocant la Detroit. O fetiţă ucisă din greşeală de glonţul unui poliţist

Incident şocant la Detroit. O fetiţă ucisă din greşeală de glonţul unui poliţist
Sursa foto: detroit
17 Mai 2010   •   13:52

Tragedie în oraşul american Detroit. În timp ce dormea liniştită la ea acasă, o fetiţă de şapte ani a fost ucisă accidental de arma unui poliţist. Conducerea poliţiei a promis o anchetă minuţioasă iar poliţistul în cauză a fost suspendat, deşi superiorii săi nu cred că a fost de vină pentru incident.

Poliţiştii au intrat, în zori, în casa unde locuia familia fetiţei, cu un mandat de arestare pentru un individ suspectat de uciderea unui adolescent. Oamenii legii au fost întâmpinaţi de bunica fetiţei, care, se pare, nu a înţeles prea bine ce se petrecea.

Se pare că ofiţerul şi femeia au avut un contact fizic şi, în acele momente, arma ofiţerului s-a descărcat iar glonţul a lovit-o pe Alyana Stanley Jones în zona gâtului şi a capului.

Poliţiştii au dus imediat fetiţa la spital, dar medicii n-au mai putut s-o ajute. Conducerea poliţiei descrie incidentul drept ?cel mai mare coşmar pentru orice părinte, dar şi pentru orice poliţist?.

Poliţia nu a comentat relatările presei, potrivit cărora ofiţerii au ordonat intervenţia în forţă deşi fuseseră preveniţi că în casă locuiau copii, iar curtea era plină de jucării. Suspectul urmărit, care se afla la etajul casei, a fost arestat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: fetita incident glont politist
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close