Antena 3 CNN Externe Incident șocant: Un pasager britanic a murit după ce a căzut dintr-un avion, pe un aeroport din Turcia

Incident șocant: Un pasager britanic a murit după ce a căzut dintr-un avion, pe un aeroport din Turcia

Incident șocant: Un pasager britanic a murit după ce a căzut dintr-un avion, pe un aeroport din Turcia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Mai 2018   •   10:07

Incident șocant pe un aeroport din Turcia. Un pasager britanic a căzut dintr-un avion și a murit câteva ore mai târziu la spital. Incidentul a avut loc marți dimineață, pe aeroportul din Dalaman din sud-vestul țării, scrie The Telegraph.

Presa locală a relatat că personalul aeronavei încerca să-l dea jos pe bărbat din avion în momentul în care a căzut de pe ușă. Pasagerul, rămas inconștient, a fost dus în spital, unde medicii au constatat că avea coaste rupte.

Britanicul în vârstă de 30 de ani nu și-a mai recuperat conștiința înainte de a înainte de a muri în aceeași zi, scrie Hurriyet.

Bărbatul a petrecut trei zile în aeroport așteptând să găsească un zbor spre casă după ce și-a pierdut biletul. El s-a îmbarcat în cele din urmă într-o aeronavă la ora 3 dimineața, dar a devenit agresiv verbal cu personalul aeronavei, iar aceștia au încercat să-l dea jos din avion. În acel moment el a căzut de pe ușă și a ajuns pe pistă.

 

×
Subiecte în articol: incident socant aeroport
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close