Antena 3 Externe Încrederea poporului în Barack Obama se destramă. Preşedintele nu este mulţumit de rateurile din ultimii ani

Încrederea poporului în Barack Obama se destramă. Preşedintele nu este mulţumit de rateurile din ultimii ani

de O.P.    |    01 Noi 2013   •   10:08
Încrederea poporului în Barack Obama se destramă. Preşedintele nu este mulţumit de rateurile din ultimii ani

Veştile proaste se acumulează pentru Barack Obama, victima unei crize de încredere după începuturile haotice ale reformei sale de sănătate şi scandalul de spionaj.

"Anul care s-a scurs a fost dificil", a comentat sobru, miercuri, seara, preşedintele în apropiere de Boston (Massachusetts, nord-est), vorbind în faţa sponsorilor democraţi despre "enorma sa frustrare" în faţa "obstrucţiei" adversarilor săi republicani, aflaţi în poziţie de forţă în Congres.

Cu câteva zile înainte de aniversarea realegerii sale la preşedinţia Statelor Unite în faţa republicanului Mitt Romney, liderul democrat încă nu a înregistrat niciun succes legislativ, pe tema imigraţiei, reglementării armelor, priorităţii bugetare sau a luptei împotriva schimbărilor climatice.

Preşedintele a afirmat, miercuri, că "nu este mulţumit" de aceste rateuri şi a promis să facă totul pentru ca acestea să devină în curând doar o amintire. El a luat ca exemplu reforma asigurărilor de sănătate promulgată în 2006 în Massachusetts de către guvernatorul de atunci, Mitt Romney.

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close