Incredibil! A refuzat să arunce din bagaj sticla de coniac de 200 de dolari, la urcarea în avion. Ce a urmat i-a uluit pe angajaţii aeroportului

de A.M.P    |    25 Aug 2015   •   21:09
Incredibil! A refuzat să arunce din bagaj sticla de coniac de 200 de dolari, la urcarea în avion. Ce a urmat i-a uluit pe angajaţii aeroportului Foto: .bbc.com

O chinezoaică aflată pe aeroportul din Beijing a refuzat să renunţe la sticla de coniac de 200 de dolari, la urcarea în avion, preferând să bea pe loc conţinutul sticlei, spre uluirea angajaţilor aeroportului, scrie South China Morning Post.

Însă, după ce a băut conţinutul, pasagera s-a îmbătat atât de rău, încât nu a mai putut lua avionul.

Zhao, în vârstă de 40 de ani, a decis să nu renunţe la preţioasa sticlă (Remy Martin XO Excellence), pe care se pare că o cumpărase din SUA - şi a băut-o pe loc.

Câteva minute mai târziu personalul aeroportului a găsit-o trântită pe jos, plângând şi vociferând.

"Era atât de beată că nu se putea ţine pe picioare, astfel încât am aşezat-o într-un scaun cu rotile să se odihnească", a spus unul dintre poliţiştii care a avut grijă de femeie.

În urma acestui incident, căpitanul avionului în care ea trebuia să se îmbarce, care efectua o cursă între Beijing şi regiunea Wenzhou, a refuzat să o primească în avion, în numele siguranţei celorlalţi pasageri.

x close