Antena 3 CNN Externe Incredibil. Hoţi din România, prinşi de austrieci din cauza mirosului

Incredibil. Hoţi din România, prinşi de austrieci din cauza mirosului

Incredibil. Hoţi din România, prinşi de austrieci din cauza mirosului
Sursa foto: Foto: policelink.monster.com
de M.Z.    |    13 Ian 2012   •   11:03

Un grup de imigranţi din România şi Ungaria, suspectat de comiterea unui furt, a fost prins de poliţia austriacă, joi, din cauza unui miros neplăcut şi puternic.

Poliţia a oprit maşina în care se aflau cei trei, în zona Nickelsdorf, şi au simţit că din autovehicul iese un miros de bălegar, relatează Austrian Times în ediţia electronică.

Cei trei bărbaţi au devenit suspecţi nu doar din cauza mirosului neplăcut, ci şi pentru că arătau a fi murdari. Poliţia a găsit în camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor şi un utilaj de siloz, în valoare de aproximativ 9.000 de euro.

Bărbaţii au făcut declaraţii contradictorii cu privire la originea părţilor mecanice murdare şi nu au putut dovedi că sunt proprietarii lor. Ei au fost arestaţi şi interogaţi în legătură cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au.

Suspecţii, care au vârste între 29 şi 45 de ani, au devenit mai cooperanţi în timpul interogatoriului. "Ei au arătat că au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost plătiţi de către fermier şi de aceea au luat părţile (mecanice) cu ei", a anunţat poliţia.

Imigranţii au mai declarat că ferma la care au muncit le datorează fiecăruia câte 3.500 de euro. De asemenea, aceştia le-au declarat poliţiştilor că au fost nevoiţi să doarmă într-o cameră neîncălzită şi au trăit în condiţii insalubre.

În prezent, poliţia efectuează investigaţii sub acuzaţia de exploatare a unor (cetăţeni) străini.


×
Subiecte în articol: hoti România Ungaria fura miros
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close