Antena 3 Externe Incredibil: Jaf în grup, în SUA. Peste 70 de tineri au jefuit un magazin

Incredibil: Jaf în grup, în SUA. Peste 70 de tineri au jefuit un magazin

23 Noi 2011   •   21:49
Incredibil: Jaf în grup, în SUA. Peste 70 de tineri au jefuit un magazin
Sursa foto: Foto: VideoNews

Zeci de adolescenţi au luat parte la un jaf în grup într-un oraş din Statele Unite. Au intrat în acelaşi timp într-un mic magazin şi au plecat cu ce le-a picat în mână. Camerele de supraveghere au surprins totul.

Mâncarea şi băutura au fost produsele preferate de cei aproape 70 de tineri care au dat buzna în magazin. Au acţionat ca o haită. În învălmăşeala creată, vânzătorii nici nu mai ştiau cine ce a luat, ci doar că nimeni nu a plătit pentru marfă.

Membrii grupului au între 16 şi 18 ani. Unii stăteau la uşă şi se prefăceau că vorbesc între ei în timp ce alţii goleau rafturile şi doseau marfa în haine. Nici nu au luat în calcul riscul de a fi filmaţi. Şi, culmea, chiar după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au apărut la televiziuni, mulţi părinţi continuă să spună că, deşi copiii lor apar în magazin, nu au participat la furt.

Autorităţile au identificat până acum 20 de tineri. Ei riscă să fie închişi pentru furt.

Nu este primul incident de acest fel din districtul Montgomery. În august, un alt grup format din 12 tineri a furat alimente dintr-un supermarket din oraş.

 
Get Adobe Flash player

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close