Antena 3 CNN Externe Incredibil. Zeci de tineri au fost omorâţi în Irak pentru că se îmbracă "ciudat" sau sunt "emo"

Incredibil. Zeci de tineri au fost omorâţi în Irak pentru că se îmbracă "ciudat" sau sunt "emo"

Incredibil. Zeci de tineri au fost omorâţi în Irak pentru că se îmbracă "ciudat" sau sunt "emo"
Sursa foto: Foto: ghimpele.ro
10 Mar 2012   •   19:12

Mai mult de 90 de studenţi irakieni au fost bătuţi cu pietre până au murit, din cauza tunsorilor de tip „emo”, de extremişti religioşi din Bagdad, conform Daily Mail.

Poliţia Morală din Irak a dat un comunicat de presă care blamează „fenomenul emo” printre cei tineri şi a avertizat că intenţionează să îl elimine.

„Fenomenul emo, sau idolatrizarea diavolului, este sub supravegherea Poliţiei Morale care a primit acordul de a distruge acest fenomen cât de repede se poate, din cauza efectelor negative pe care le are asupra societăţii”, se arată în comunicat.

„Ei poartă haine ciudate, mulate, cu cranii desenate pe ele. Mai poartă şi cercei în nas şi limbă. Mai au si activităţi ciudate”, se argumentează în comunicat.

De la lansarea comunicatului, extremiştii religioşi hărţuiesc şi chiar ucid tineri cu aspect „ciudat” sau „emo”.

„Un grup de oameni înarmaţi, îmbrăcaţi în civili, au condus zeci de tineri în locuri ascunse, au aruncat cu pietre în ei şi au aruncat cadavrele în tomberoane de gunoi”, conform activiştilor din zonă.

„Mai întâi îi lovesc cu bucăţi de beton în mâini, apoi în picioare şi lovitura finală este la cap. Dacă nu moare din prima, se repetă procedura”, a raportat unul dintre tinerii care au scăpat.
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close