Antena 3 CNN Externe India. 38 de morţi după COLAPSUL unei clădiri din Mumbai

India. 38 de morţi după COLAPSUL unei clădiri din Mumbai

India. 38 de morţi după COLAPSUL unei clădiri din Mumbai
Sursa foto: Foto: Reuters/AFP
05 Apr 2013   •   11:54

Cel puţin 38 de persoane, printre care se numără şi 11 copii, şi-au pierdut viaţa după ce o clădire aflată în construcţie s-a prăbuşit, joi noapte, în Mumbai, cel mai mare oraş din India.
Conform serviciilor de urgenţă locale, alte 59 de persoane au fost rănite.

Echipele de salvare caută printre dărâmături eventuali supravieţuitori, relatează Reuters.

"Există posibilitatea ca mai multe persoane să fie încă prinse printre bucăţile de beton", a spus K.P. Raghuvanshi, comisarul de poliţie din regiune, care a adăugat că s-a reuşit salvarea a 15 oameni.

Blocul, situat în cartierul Thane, la periferia Mumbaiului, avea patru etaje construite deja şi urma să serveasca drept locuinţe sau spaţiu de birouri. Alte patru etaje urmau să fie ridicate.

La momentul prăbuşirii, în clădire se aflau muncitorii care lucrau la construcţia ei.

Se pare că acest bloc nu avea nicio autorizaţie de construcţie, iar poliţia îi caută acum pe şefii firmei, care au început lucrarea, pentru a fi arestaţi.

Motivele care au dus la colaps sunt încă necunoscute. Incidentele de acest fel nu sunt ceva neobişnuit în India. Antreprenorii de aici fac rabat la costurile de construcţie şi preferă o treabă de mântuială, rapidă şi total nesigură, atât pentru muncitori, cât şi pentru viitorii locatari.

×
Subiecte în articol: cladire prabusita
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close