Antena 3 CNN Externe India. Barack Obama şi soţia sa au dansat pe ritmuri tradiţionale

India. Barack Obama şi soţia sa au dansat pe ritmuri tradiţionale

India. Barack Obama şi soţia sa au dansat pe ritmuri tradiţionale
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Noi 2010   •   19:19

Cuplul prezidenţial american a dansat cu indienii. Michelle şi Barack Obama au vizitat o şcoală din Mumbai şi li s-au alăturat copiilor în timpul unui dans tradiţional.

Prima Doamnă a Statelor Unite a uimit asistenţa cu mişcările de dans pe care le-a făcut într-o şcoală din Mumbai. Michelle Obama a dansat cu copiii un dans tradiţional indian şi a părut că nu are niciun fel de probleme în ceea ce priveşte paşii de dans. Mult mai stângaci a fost preşedintele american. Barack Obama s-a lăsat cu greu convins să danseze şi s-a mişcat destul de timid pe ring.

Înainte de spectacol, copiii indieni i-au explicat oaspetelui de la Washington cât de gravă este situaţia în privinţa încălzirii globale.

"Am observat acest lucru la Malia şi Sasha. Am observat asta şi în aceste prezentări. Viitoarei generaţii cred că îi va păsa mai mult de Pământ decât ne-a păsat nouă. Aşa că acesta este doar un exemplu în care părinţii pot învăţa de la copii."

Familia prezidenţială americană se află în capitala economică a Indiei pentru o vizită de două zile. Primele negocieri au dat, deja, roade. Barack Obama a anunţat contracte de 10 miliarde de dolari cu India. Acordul va crea 50.000 de noi locuri de muncă pentru americani.

Din Mumbai, şeful statului american va pleca în capitala New Delhi, unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali locali. India este prima etapă a unui turneu de zece zile, cu escale în Indonezia, Coreea de Sud şi Japonia.

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama India dans copii vizita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close