x close

Polițiști din India îmbăcați în coronavirus în timpul unei campanii de conștientizare. Oamenii au crezut că e un spectacol

10 Apr 2020   •   20:32
Polițiști din India îmbăcați în coronavirus în timpul unei campanii de conștientizare. Oamenii au crezut că e un spectacol

Mai mulți poliţiști din India și-au făcut apariția într-un cartier cu caschete care imită  aspectul specific al noului coronavirus, buzdugane și scuturi botezate Corona. Este vorba de o campanie de conștientizare a gravității pandemiei de Covid-19, informează publicaţia India Today.

Polițiștii și-au făcut apariția în costumul inediat  într-una din localitățile sărace din India cu scopul de a-i informa și de a-i face pe cetăţeni să conştientizeze pericolul la care se expun dacă încalcă regulile de carantină impuse în India.

Chiar dacă la început au crezut că vor asista la un spectacol, oamenii au devenit serioși și atenți la informații.

Reprezentanții poliției au spus că elementele din ținută, caschetele, buzduganul și scutul au avut drept scop să atragă atenția și să rămână în mintea celor care i-au privit.

 India este ţara din Asia de Sud cel mai grav afectată de actuala pandemie, relatează BBC.

Cu o populație de aproape un miliard și jumătate de locuitori, țara a raportat peste 3.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și peste 70 de decese.
 

 

Citeşte mai multe despre:

India coronavirus caschete
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati