Antena 3 CNN Externe Marcați de pandemie, doi tineri din India și-au botezat gemenii nou-născuți Corona și Covid

Marcați de pandemie, doi tineri din India și-au botezat gemenii nou-născuți Corona și Covid

Un cuplu din statul indian Chhattisgarh şi-a numit gemenii nou-născuţi „Corona” şi „Covid”. Alegerea. care a dus la conflicte în familie, aparține mamei. Ea a declarat că a fost extrem de marcată de greutățile pe care le-a trăit înainte de naștere din cauza pandemiei.

Marcați de pandemie, doi tineri din India și-au botezat gemenii nou-născuți Corona și Covid
04 Apr 2020   •   20:41

Gemenii au ajuns pe lume pe data de 27 martie la Spitalul Ambedkar din Raipur, India Centrală, potrivit rapoartelor presei.

Alegerea lor i-a lăsat muți pe medici. Într-un interviu acordat  DPA, părinţii gemenilor au declarat că numele acestora le vor aminti de greutăţile cu care s-au confruntat înainte de naşterea micuţilor.

Mama gemenilor, Preeti Verma (27 de ani), a povestit că nu a avut parte de niciun ajutor, deoarece membrii familiei nu au putut ajunge la Raipur din cauza restricţiilor de circulaţie.

Cuplul recunoaște, însă, că în familie există o anumită presiune din partea celor mai în vârstă de a schimba numele gemenilor.

În prezent India este în izolare până la 14 aprilie, în contextul în care bilanţul pandemiei de COVID-19 a ajuns la circa 3.000 de cazuri de infectare şi 68 de decese.

India are o populație de 1,3 miliarde de locuitori.
 

×
Subiecte în articol: pandemie gemeni India
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close