Antena 3 CNN Externe Indiferenţa UCIDE! "I-am implorat timp de 70 de minute să-mi consulte fetiţa"

Indiferenţa UCIDE! "I-am implorat timp de 70 de minute să-mi consulte fetiţa"

Indiferenţa UCIDE! "I-am implorat timp de 70 de minute să-mi consulte fetiţa"
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    23 Oct 2012   •   23:33

O fetiţă în vârstă de doi ani, grav bolnavă, s-a stins din viaţă după ce, timp de mai bine de o oră, părinţii ei s-au rugat de medici s-o consulte.

Lucie Georgia Linforth a fost dusă la cabinetul medicului de familie după ce a început să tuşească violent, scrie Daily Mail. Fata avea febră puternică şi dureri musculare.

Pentru că la cabinetul medicului mai erau 20 de pacienţi care aşteptau să fie primiţi, tatăl fetiţei s-a rugat de cinci ori de asistentă să cheme un doctor care s-o vadă pe fetiţă, mai ales că Lucie avea dificultăţi în a respira, iar buzele se învineţiseră.

Din păcate, rugăminţile părinţilor au fost în zadar. Pe măsură ce timpul trecea, micuţa Lucie se simţea din ce în ce mai rău.

Deşi părinţii au continuat să insiste ca un medic să o consulte, nimeni nu venit să vadă care este starea fetiţei.

"După 20 de minute de aşteptare Lucie se simţea şi mai rău. Avea buzele învineţite, ardea pur şi simplu şi respira din ce în ce mai greu. Cred că am fost de patru sau cinci ori la asistente, rugându-le ca fetiţa mea să fie consultată. În cele din urmă, am mers la ele şi le-am spus că trebuie chemată o ambulanţă, pentru că fetiţa se simţea extrem de rau. Atunci au dus-o într-o cameră pentru a o examina, însa inima deja îi încetase să mai bată", povesteşte Angie Collins, mama fetiţei.

Timp de 45 de minute, medicii au încercat s-o resusciteze pe fetiţă, dar Lucie nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

"În fiecare zi nu ştiu cum reuşesc să mă dau jos din pat. Nimic nu mă va putea să sufăr mai mult decât acest lucur. Era atât de plină de viaţă şi sunt furioasă că, timp de o oră şi zece minute, nimeni nu a făcut nimic", mai spune mama lui Lucie.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: medici a murit
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close