Antena 3 CNN Externe Un individ care a vrut să atace agenţi de poliţie, cu un cuțit, în fața ministerului britanic al Apărării, a fost reținut

Un individ care a vrut să atace agenţi de poliţie, cu un cuțit, în fața ministerului britanic al Apărării, a fost reținut

Un individ care a încercat să atace agenţi de poliţie a fost reţinut, astăzi, în faţa ministerului britanic al Apărării, în centrul Londrei, în apropierea biroului premierului Marii Britanii, dar autorităţile nu cred că este vorba despre un act terorist.

Un individ care a vrut să atace agenţi de poliţie, cu un cuțit, în fața ministerului britanic al Apărării, a fost reținut
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Jonathan Brady
de Mia Lungu    |    18 Apr 2022   •   20:07

Incidentul a avut loc în această dimineaţă în faţa Ministerului Apărării, în zona Westminster din Londra, la circa 100 de metri de reşedinţa şi biroul premierului Boris Johnson şi de sediul Guvernului britanic.

Un individ în vârstă de 29 de ani a încercat să atace cu un cuţit doi agenţi de poliţie aflaţi în faţa Ministerului Apărării.

Individul a fost imobilizat şi reţinut. Ulterior, a fost plasat în arest preventiv pentru tentativă de omor. Nu a fost rănită nicio persoană în incident, potrivit postului de televiziune Sky News, citat de Mediafax.

Autorităţile britanice nu cred că este vorba despre un act terorist.

"Investigaţia este în curs şi se derulează în coordonare cu Ministerul Apărării", a comunicat Poliţia metropolitană londoneză.

×
Subiecte în articol: cutit agenti de politie britanic atac
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close