Antena 3 CNN Externe Indonezia. 300 de morţi după ce un insula a fost lovită de un tsunami şi o erupţie vulcanică

Indonezia. 300 de morţi după ce un insula a fost lovită de un tsunami şi o erupţie vulcanică

Indonezia. 300 de morţi după ce un insula a fost lovită de un tsunami şi o erupţie vulcanică
Sursa foto: Foto: dooclip.net
27 Oct 2010   •   22:51

Tragediile se ţin lanţ în Indonezia. Peste 300 de oameni au murit după ce ţara a fost lovită de un tsunami şi erupţia unui vulcan a îngropat în cenuşă mai multe sate. Sute de oameni sunt daţi dispăruţi, iar alte câteva mii şi-au părăsit casele de frică.

Un blestem pare să-i fi lovit pe oamenii din Indonezia. Valurile de trei metri înălţime ridicate de cutremurul cu magnitudinea de 7,7 au măturat zece sate din largul Insulei Sumatra şi au luat sute de vieţi omeneşti.

Disperaţi, cei care au supravieţuit, caută printre dărâmături în speranţa că îşi vor mai găsi mcar unul dintre sutele de dispăruţi. În mijlocul haosului, mai mulţi turişti australieni au trăit, însă, un miracol. Oamenii au scăpat cu viaţă chiar dacă vasul lor a fost răsturnat de valuri.

A fost doar un miracol. Natura a sacricat cîteva sute de vieţi. Insula Java este acum insula Apocalipsei după ce a erupt vulcanul Merapi, iar câteva zeci de oameni au murit.

În Indonezia, catastrofele par să nu se mai termine. După tsunamiul din 2004 care a ucis 170 de mii de oameni, anul trecut un cutremur cu magnitudinea 7,6 a omorăt alte 700 de persoane.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close