Antena 3 CNN Externe INFERNUL din ţara care va găzdui CM 2014. Fetele de 9 ani sunt SCLAVE, vândute pentru SEX. "Şoferii ne aruncă pe beton după ce termină cu noi"

INFERNUL din ţara care va găzdui CM 2014. Fetele de 9 ani sunt SCLAVE, vândute pentru SEX. "Şoferii ne aruncă pe beton după ce termină cu noi"

INFERNUL din ţara care va găzdui CM 2014. Fetele de 9 ani sunt SCLAVE, vândute pentru SEX. "Şoferii ne aruncă pe beton după ce termină cu noi"
de O.P.    |    14 Noi 2013   •   10:48

Dincolo de mirajul exoticului din această ţară se ascunde o parte întunecată, un iad al adolescentelor care sunt vândute pentru sex şi considerate nişte sclave de bărbaţii care profită de ele.

Daily Mail a publicat un reportaj cutremurător realizat în Brazilia, ţară care va găzdui Campionatul Mondial de Fotbal în 2014 şi Jocurile Olimpice în 2016.

Aici, de-a lungul autostrăzii BR-116, copile chiar şi de 9 ani sunt pur şi simplu vândute şoferilor de tir şi nu numai, dispuşi să plătească 12 euro pentru o partidă de sex.



"După ce termină cu mine mă aruncă din cabina lor. Câteodată mă lasă să mă dau jos singură, alteori mă aruncă direct pe beton", povesteşte Leah, o copilă de 11 ani, care arată vânătăile şi cicatricele pe care le are "de la locul de muncă".
"Dar niciodată nu mă vând ieftin. Le cer şoferilor 15 euro pentru o partidă", continuă copila "mândră".



Reporterul care a pornit această investigaţie este şocat de ceea ce vede în Brazilia: "Mă aşteptam ca autorităţile de aici să ia măsuri. Vorbim de nişte copile de 9, 10, 12 ani care sunt forţate să se prostitueze pentru a trăi, pentru a-şi câştiga existenţa. Fiecare poveste de-a lor, spusă cu o amară seninătate şi normalitate mi-a ridicat părul în cap. Este şocant şi nu există cuvinte care să arate infernul pe care îl trăiesc aceste copile în fiecare clipă petrecută aici", spune jurnalistul britanic.

Mai mult, reporterul britanic spune că a descoperit un document al guvernului brazilian potrivit căruia există un loc la fiecare 14 kilometri unde turiştii pot face sex pe autostrada BR-116.

"Nu ştiu cum mass media din Brazilia nu a făcut lumină în acest caz terifiant. Nu ştiu de ce este atâta tăcere din partea autorităţilor", continuă jurnalistul.

 Mariana, o copilă de 13 ani a fost vândută pentru sex chiar de părinţii ei. Când fata nu reuşeşte să găsească vreun client, este bătută cu bestialitate când se întoarce acasă.

Iar ca această copilă sunt sute de mii care trec prin acelaşi infern. Nu ştiu ce este copilăria, ce este fericirea, ce este dragostea. Dincolo de mirajul unei lumi exotice, întotdeauna există o latură întunecată.

 



×
Subiecte în articol: Brazilia prostitutie pedofilie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close