Antena 3 CNN Externe Înfiorător! Fetițe abuzate sexual în timpul unor ritualuri satanice, după ce bunica le-a oferit drept sacrificiu pentru un câștig la loterie

Înfiorător! Fetițe abuzate sexual în timpul unor ritualuri satanice, după ce bunica le-a oferit drept sacrificiu pentru un câștig la loterie

Patru fetițe au fost abuzate sexual în timpul unor ritualuri de magie neagră, după ce propria lor bunică le-a dat pe mâna liderului unei secte satanice, în schimbul unor câștiguri la loterie.

Înfiorător! Fetițe abuzate sexual în timpul unor ritualuri satanice, după ce bunica le-a oferit drept sacrificiu pentru un câștig la loterie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Ian 2020   •   10:06

Victimele, trei surori în vârstă de trei, șapte și 10 ani și verișoara lor în vârstă de 13 ani, ar fi fost abuzate de liderul sectei, Nilson Alves, de 42 de ani, în timpul ceremoniilor satanice de pe un camping rural din Caiapônia, centrul vestului Braziliei.

Deși a fost arestat, sectantul a negat că el este „cel care a comis abuzurile”, scrie The Sun.

El a afirmat că este „posedat de un demon” care a preluat controlul asupra corpului său și l-a obligat să comită aceste fapte.

Aparent le-a mulțumit polițiștilor după ce l-au arestat, avertizând că, dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, „entitatea ar fi putut face ceva mult mai rău”.

Bunica fetelor, de 49 de ani, este acuzată că le-a traficat pe nepoate.

Mama celor trei fete a observat o schimbare în comportamentul fiicelor sale și a mers la poliție atunci când mama ei, și bunica fetelor, a început să insiste să i le lase spre îngrijire.

×
Subiecte în articol: castig la loterie ritualuri satanice
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close