Antena 3 CNN Externe Un cunoscut influencer a fost dat afară dintr-un restaurant pe motiv că a mâncat prea mult | Gestul care i-a marcat pe ospătari

Un cunoscut influencer a fost dat afară dintr-un restaurant pe motiv că a mâncat prea mult | Gestul care i-a marcat pe ospătari

Madison, un cunoscut creator de conținut culinar pe TikTok a trăit o experienţă neplăcută la un restaurant de tip bufet când a fost dată afară pe motiv că a mâncat prea mult.

Un cunoscut influencer a fost dat afară dintr-un restaurant pe motiv că a mâncat prea mult | Gestul care i-a marcat pe ospătari
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    01 Noi 2023   •   22:23

Madison a devenit cunoscută pe reţelele de socializare cu aventurile ei în restaurantele de timp bufet. Tânăra pune la cale tot felul de provocări în care se filmează consumând cantități mari de mâncare într-un anumit interval de timp.

Ultima ei aventură culinară a durat nu mai puţin de 12 ore şi s-a desfăşurat la Golden Corral și Pizza Buffet, acolo unde a mâncat pe săturate tot ce şi-a dorit.

Astfel pregătită pentru o nouă provocare Madison a ales un nou restaurant tip bufet. Totul a decurs bine, însă după patru ore unul din angajați i-au cerut să plece pentru că deja a mâncat foarte mult.

Incidentul a fost filmat şi postat de Madison pe TikTok.

"Ai mâncat deja prea mult şi şeful ne-a rugat să îţi spunem că este cazul să pleci", i-a spus acesta lui Madison.

Şi deşi a plătit aproximativ 13 dolari, femeia s-a conformat şi a plecat nu înainte să lase un bacșiș de 100 de dolari celui care i-a întrerupt masa. 

Gestul ei a şocat personalul, iar internauţii i-au lăudat bunul simt şi felul în care a reacționat. 

"Îmi place că în orice situaţie tu alegi să îi tratezi pe toţi cu blândețe"

"Îmi plac provocările tale, însă asta m-a emoționat cu gestul tău"

"Cred că ospătarilor le-a fost greu să facă asta, mai bine vedea direct şeful. Oricum cred că i-ai făcut fericiți la final. Bravo", sunt doar câteva din comentariile internauţilor la clipul lui Madison. 

@ugh_madison

They said im “eating too much” at the all you can eat buffet ? did i have all i can eat?

♬ original sound - Madison

 

×
Subiecte în articol: restaurant clientă femeie TikTok mancare
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close