Antena 3 CNN Externe Informaţii de ultimă oră despre avionul FANTOMĂ: două "obiecte suspecte" urmează să fie recuperate în câteva ore

Informaţii de ultimă oră despre avionul FANTOMĂ: două "obiecte suspecte" urmează să fie recuperate în câteva ore

Informaţii de ultimă oră despre avionul FANTOMĂ: două "obiecte suspecte" urmează să fie recuperate în câteva ore
de S.T.    |    24 Mar 2014   •   13:26

Căutările s-au intensificat luni în sudul Oceanului Indian, unde au fost mobilizate numeroase avioane şi nave, după ce au fost observate mai multe fragmente provenind cel mai probabil de la avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines.

Un avion chinez care participă la căutările Boeingului aparţinând Malaysia Airlines, dipărut de pe radare la 8 martie, a reperat "obiecte" considerate "suspecte" în sudul Oceanului Indian, a anunţat luni agenţia oficială de presă China Nouă, citată de AFP.

UPDATE 12.30: 
Malaysia a anunţat că obiectele descoperite de Australia urmează să fie recuperate în câteva ore.

UPDATE: 
Australia a detectat două obiecte, în cursul căutărilor în sudul Oceanului Indian, care ar putea să fie fragmente ale avionului ce efectua zborul MH370.

UPDATE
: Marina americană a anunţat luni dimineaţa că a trimis un sistem de localizare a cutiilor negre în zona în care se concentrează căutările unor eventuale fragmente ale avionului aparţinând companiei Malaysian Airlines care efectua zborul MH370.

"Obiectele" au fost observate de către un avion militar de tip Iliuşin-76 mobilizat de către autorităţile chineze în cadrul investigaţiilor la care participă numeroase ţări, a precizat China Nouă.

Mai multe state, între care China şi Australia, au detectat prin satelit prezenţa unor posibile fragmente în zona principală de căutare a zborului MH370, la aproximativ 2.500 de kilometri în largul coastelor Australiei.

Echipajul avionului chinez a transmis aceste nouă elemente atât autorităţilor australiene, cât şi spărgătorului de gheaţă chinez Xuelong, trimis în zonă de către autorităţile de la Beijing, a anunţat agenţia.

Avionul de tip Boeing 777 care efectua cursa MH370 pe ruta Kuala Lumpur-Beijing s-a "evaporat" la puţin timp după ce a decolat pe 8 martie, sâmbătă, la ora locală 00.41 (vineri, 18.41, ora României), cu 239 de persoane la bord, dintre care două treimi erau cetăţeni chinezi.

Citeşte şi:

Ce avea în CASĂ pilotul avionului dispărut. Descoperiri suspecte în urma PERCHEZIŢIILOR



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close