Antena 3 CNN Externe Îngerul păcătos? A scăpat de închisoare după ce a filmat scene deocheate într-o biserică

Îngerul păcătos? A scăpat de închisoare după ce a filmat scene deocheate într-o biserică

Îngerul păcătos? A scăpat de închisoare după ce a filmat scene deocheate într-o biserică
12 Dec 2014   •   13:52

O femeie cunoscută sub pseudonimul "Babsi", care a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare după ce a făcut două filme pornografice în interiorul unei biserici din Austria, spune că este un "înger" în comparaţie cu alţii sau altele, iar singura sa vină este că a trezit fanteziile bărbaţilor cu bustul ei generos.

"Cei care au văzut filmele sunt fascinaţi de sânii mei imenşi", declară femeia în vârstă de 29 de ani în faţa jurnaliştilor care o aşteptau pe scările tribunalului din Linz.

"Babsi" a ieşit din sala de judecată cu gluga pe cap, dar nu neapărat cuprinsă de ruşine.


"Credeţi-mă, dacă aţi şti ce fac alţi oameni, eu sunt un înger pe lângă ei", spune femeia de origine poloneză.

Chipul femeii nu este surprins în imaginile filmelor realizate în biserică, dar sânii ei au dat-o de gol.
Un cetăţean a recunoscut-o tocmai din pricina acestui amănunt şi a sesizat poliţia.

Diva filmelor pentru adulţi risca să-şi petreacă până la şase luni în spatele gratiilor, dar ea a primit o perioadă de numai trei luni sub control judiciar. Ea fost găsită vinovată pentru "interferenţa şi denigrarea practicii religioase" şi a declarat în faţa instanţei că habar n-avea că activitatea sa mai puţin creştinească ar putea fi incriminată de lege, relatează The Mirror.

Potrivit publicaţiei britanice, "Busty" Babsi şi-a cerut scuze în faţa preotului bisericii, dar se declară "mândră de tot ceea ce face, mai ales că toată ţara îi vizionează filmele".

Unii enoriaşi ai bisericii catolice au cerut ca biserica în care au fost turnate filmele indecente să fie resfinţită. Iniţiativa a fost respinsă deoarece s-a considerat că păcatele lui Babsi nu l-au înfuriat atât de mult pe Dumnezeu.

Între timp, actriţa amatoare de filme deocheate a spus că nu va mai face aşa ceva niciodată. Ea pretinde că în ultimele patru luni nu a mai realizat nicio peliculă de acest gen, iar acum lucrează la o firmă de curăţenie, transmite Heute.


×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close