Antena 3 CNN Externe Mânca o înghețată cu iubita, când a auzit țipete în spatele său. A mai apucat doar să întoarcă privirea, când...

Mânca o înghețată cu iubita, când a auzit țipete în spatele său. A mai apucat doar să întoarcă privirea, când...

Mânca o înghețată cu iubita, când a auzit țipete în spatele său. A mai apucat doar să întoarcă privirea, când...
03 Sep 2016   •   20:30

O ieșire la înghețată a fost fatală pentru un tânăr de 24 de ani, care a fost executat cu sânge rece de un individ, în timp ce mânca înghețată cu iubita.

Momentul oribil a fost surprinse pe camerele de vedere. Un individ, cu o cască de motocicletă pe cap, a intrat în local și l-a ucis pe tânăr de la o distanță de câțiva centimetru.

În mod șocant, atacatorul pleacă de la locul crimei ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Oribila scenă a avut loc în Brazilia. Tot restaurantul s-a golit în câteva secunde, pe fondul panicii create.

Individul a reușit să fugă, folosind o motocicletă pentru a scăpa de autorități.

Se pare că tânărul împușcat a supraviețuit doar până la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Poliția a demarat o anchetă, dar presa locală vorbește deja că tânărul împușcat ar fi avut un cazier impresionant, cu infracțiuni legate de trafic de droguri și jafuri, de unde se pare că execuția ar fi fost o reglare de conturi.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close