Antena 3 CNN Externe Îngrijitoare româncă, acuzată că a furat o avere de la o văduvă de 92 de ani din Spania. Femeia făcea achiziții pe TikTok

Îngrijitoare româncă, acuzată că a furat o avere de la o văduvă de 92 de ani din Spania. Femeia făcea achiziții pe TikTok

O îngrijitoare româncă a furat o avere din contul unei bătrâne de care avea grijă de zece ani. Femeia a denunțat-o la poliție.

de Naty Badea    |    17 Sep 2023   •   15:51

O văduvă englezoaică în vârstă de 92 de ani și-a reclamat îngrijitoare de cetățenie română că i-a furat din contul personal suma de 240.000 de euro.

Românca îi era îngrijitoare de peste 10 ani și totul a ieșit la iveală atunci când banca a contactat-o pe bătrână pentru a discuta despre situația contului său, cum că ar avea un debit.

Bătrâna a mers la bancă pentru a lămuri situația și astfel au descoperit că în contul bătrânei era trecut numărul de telefon al îngrijitoarei românce pentru operațiunile online.

Astfel, românca avea acces la contul păgubitei pentru tranzacții online.

Citește și: Doi soţi români, găsiţi morţi într-un apartament din Spania. Bărbatul era cunoscut sub numele de "Spânzuratul"

Românca făcea achiziții în TikTok

Într-un final, îngrijitoarea a recunoscut faptele și efectuarea de plăți în valoare de 240.000 de euro prin mai multe platforme online, de la TikTok la Google Paymen.

Avocata păgubitei a cerut judecători ca procesul să fie unul rapid, având în vedere vârsta bătrânei și starea sa de sănătate.

Pe de altă parte, a cerut retragerea imediată a pașaportului româncei pentru ca aceasta să nu poată părăsi Spania.

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close