Antena 3 CNN Externe Înregistrare șocantă cu Melania Trump, publicată de presa de peste Ocean: „Cui îi pasă de...”

Înregistrare șocantă cu Melania Trump, publicată de presa de peste Ocean: „Cui îi pasă de...”

Cu numai o lună înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, presa scoate la lumină noi detalii stânjenitoare în legătură cu membrii familiei președinteleui. 

Înregistrare șocantă cu Melania Trump, publicată de presa de peste Ocean: „Cui îi pasă de...”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   19:30

CNN a publicat o înregistrare din 2018, în care Melania Trump își exprimă nemulțumirea față de criticile primite din cauza politicilor soțului său. De asemenea s-a arătat nemulțumită de faptul că trebuie să facă sarcini tradiționale de prima domană, precum pregătire decorațiunilor pentru Crăciun. 

În înregistrările de acum doi ani, Melania Trump își exprimă frustrarea față de acuzațiile privind presupusa complicitate cu soțul său pentru măsura de separare a famililor care au trecut frontiera sudică a Statelor Unite. Înregistrarea a fost făcută în secret de către Stephanie Winston Wolkoff, o fostă prietenă și consilieră a Primei Doamne, care a scris o carte despre relația lor, intitulată „Melania și eu”. 

Înregistrările au rulat exclusiv într-o emisiune a postului CNN. Prima Domană a mai pus sub semnul întrebării autenticitatea relatărilor unor imigranți despre fuga de pericol din țările lor. 

Înregistrare șocantă cu Melania Trump publicată de presa de peste Ocean: „Cui îi pasă de...”

×
Subiecte în articol: Melania Trump inregistrari
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close