Antena 3 CNN Externe Înregistrări SECRETE cu John F. Kennedy, date publicităţii. Ce a spus preşedintele SUA despre ziua în care a murit

Înregistrări SECRETE cu John F. Kennedy, date publicităţii. Ce a spus preşedintele SUA despre ziua în care a murit

Înregistrări SECRETE cu John F. Kennedy, date publicităţii. Ce a spus preşedintele SUA despre ziua în care a murit
Sursa foto: Foto: www.matrixsynth.com
25 Ian 2012   •   12:31

Autorităţile americane au făcut publice ultimele casete înregistrate în secret de fostul preşedinte John Kennedy, realizate înainte de a fi ucis. Sunt 45 de ore de conversaţii, în care fostul şef de stat prevesteşte că ziua în care avea să fie omorât...."nu va fi uşoară".

În ultima săptâmână a vieţii sale, Kennedy a fost surprins într-o discuţie cu unul dintre asistenţii săi în legătură cu programul următoarelor zile. Fostul şef  de stat a amintit despre o posibilă vizită a preşedintelui Indoneziei, pe 25 noiembrie 1963, zi care se va dovedi a fi cea a înmormântării sale.

Experţii spun că fostul preşedinte a fost asasinat şi pentru că ar fi insistat să meargă cu maşina decapotabila. Kennedy ar fi făcut asta din considerente electoarale, ca alegătorii să-l considere mai apropiat de popor.

În aceste conversaţii, înregistrate în secret chiar de şeful statului, Kennedy vorbeşte şi despre conflictul din Vietnam, relaţiile cu sovieticii sau cursa pentru cucerirea spaţiului.

×
Subiecte în articol: impuscat
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close