Antena 3 CNN Externe Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a dansat cu ursuleţul din Paddington - VIDEO

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a dansat cu ursuleţul din Paddington - VIDEO

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a dansat cu ursuleţul din Paddington - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura Youtbe
17 Oct 2017   •   14:45

Ducesa de Cambridge care nu este încă pe deplin recuperată din cauza greţurilor severe de dimineaţă, a uimit asistenţa intrând în rolul de "Dancing Queen" cu "ursuleţul din Paddington" la un eveniment caritabil.

Kate Middleton şi-a făcut apariţia la o manifestare umanitară, organizată la Londra, în beneficiul copiilor cu nevoi speciale. Ea a mers însoţită de Prinţul William şi Prinţul Harry. A fost cea de-a doua apariţie publică de când s-a anunţat oficial că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat ca mascota din staţia de tren Paddington, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din cărţile pentru copii, să o invite la dans, Kate Middleton a intrat în joc şi a făcut chiar şi o mică piruietă.


Potrivit unor membri din staff-ului regal, Ducesa de Cambridge se simte mult mai bine şi poate participa la evenimente, dar cu anumite restricţii.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: kate middleton copil dans
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close