Antena 3 CNN Externe Înşelaţi de agenţie: Două grupuri de elevi români au aflat în Paris că nu au cazare, deşi plătiseră 500 euro

Înşelaţi de agenţie: Două grupuri de elevi români au aflat în Paris că nu au cazare, deşi plătiseră 500 euro

Înşelaţi de agenţie: Două grupuri de elevi români au aflat în Paris că nu au cazare, deşi plătiseră 500 euro
16 Aug 2009   •   23:41

Două grupuri de elevi au crezut că dacă apelează la una dintre cele mai mari agenţii de turism din Constanţa vor avea parte de o vacanţă de neuitat. Elevii, cu vârste între 11 şi 18 ani au vrut să-şi petreacă vacanţa la Paris. O dată ajunşi acolo au descoperit însă că au plătit sute de euro, degeaba.

Fiecare dintre cei 50 de elevi constănţeni a platit 500 de euro pentru a petrece o săptămână în Paris. Totul a decurs conform planului până când românii au ajuns la hotelul unde trebuia să fie cazaţi. Aici au aflat că agenţia de turism nu efectuase nici o plată.

Profesorii coordonatori de grup au luat imediat legătura cu şefa agenţiei de turism, care le-a spus ?să se descurce?.

Românii au hotărât să nu lase acest incident să le strice vacanţa şi vor sta la în capitala Franţei până pe data de 23 august, aşa cum era planificat. La revenirea în ţară, însă, ei vor depune plângere şi vor face tot posibilul să îşi recupereze banii.

Au făcut însă o mică investigaţie şi au aflat că agenţia de turism care le-a aranjat excursia nu este la prima abatere. Angajaţii hotelului au dezvăluit că agenţia obişnuieşte să-şi onoreze plăţile de la o zi la alta sau o dată la două zile.

Reprezentanţii agenţiei de turism nu au vrut să comenteze în niciun fel situaţia românilor din Paris.

Antena 3

×
Subiecte în articol: paris elevi romani
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close