Antena 3 CNN Externe Întâlnire emoționantă între un tată și fiul său răpit în urmă cu 24 de ani, în China

Întâlnire emoționantă între un tată și fiul său răpit în urmă cu 24 de ani, în China

Un chinez şi-a regăsit fiul, răpit când era copil, după 24 de ani de căutări. În timpul acesta a parcurs sute de mii de kilometri pe motocicletă în toată China.

Întâlnire emoționantă între un tată și fiul său răpit în urmă cu 24 de ani, în China
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2021   •   16:27

La 24 de ani de la răpire, tatăl şi-a găsit copilul, datorită unei baze ADN. După ce băiatul a făcut un test ADN, poliţia i-a spus lui Guo că un tânăr profesor de 26 de ani, care locuia în provincia centrală Henan, era fiul său dispărut.

Fiul lui Guo Gangtang avea doar doi ani şi cinci luni când a fost răpit din faţa casei unde se juca. Răpitorii l-au vândut unei alte familii. O televiziune chineză a prezentat imagini cu emoţionanta revedere a părinţilor cu fiul lor.

Când fiul său a dispărut, tatăl a renunţat la serviciu şi a început să străbată ţara în lung şi-n lat, pe o motocicletă, la care a ataşat steaguri mari cu fotografia fiului său.

Traficul de copii a înflorit în China în ultimele decenii, ca urmare a aplicării aşa-numitei politici "un singur copil".

De la lansarea unei baze de date ADN în 2016, poliţia a ajutat peste 2.600 de copii răpiţi să-şi găsească părinţii biologici

×
Subiecte în articol: chinez copil rapit regasit
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close