Antena 3 CNN Externe Întâlnire extrem de emoționantă între un copil bolnav de cancer și donatorul care i-a salvat viața. „A fost un sentiment incredibil”

Întâlnire extrem de emoționantă între un copil bolnav de cancer și donatorul care i-a salvat viața. „A fost un sentiment incredibil”

Întâlnire extrem de emoționantă între un copil bolnav de cancer și donatorul care i-a salvat viața. „A fost un sentiment incredibil”
Sursa foto: foto- Pexels
13 Noi 2018   •   16:00

Întâlnirea dintre un copil care suferea de cancer și donatorul său, cel care i-a salvat viața, a fost extrem de emoționantă. 

Jack Withers, din Marea Britanie, avea doar 10 ani atunci când a fost diagnosticat cu cancer și i s-a spus că mai are doar șase luni de trăit. 

Din fericire, a fost găsit un donator compatibil din Germania în timp util. Transplantul a fost o reușită și datorită lui, băiatul este în viață. 

Salvatorul de 27 de ani al băiatului a hotărât că vrea să-l cunoască pe acesta, astfel că au aranjat o întâlnire. Momentul a fost unul extrem de emoționant și poate fi urmărit aici

„Ni s-a spus că mai are doar șase luni de trăit. Asta nu a fost nicio clipă o opțiune în mintea mea. Am dat naștere la trei copii și trei copii trebuiau să rămână”, a spus mama micuțului, potrivit Metro. 

Donatorul s-a arătat și el extrem de emoționat atunci când l-a întâlnit pe copil. 

„Să-l întâlnesc pe Jack și familia lui a fost ceva de necrezut. Nu poate fi descris, au fost atât de multe emoții. Am luat legătura prin email-uri și prin WhatsApp, dar să văd pe toată lumea în persoană și să-i strâng în brațe a fost un sentiment incredibil”, a spus donatorul. 


 

×
Subiecte în articol: intalnire copil bolnav cancer
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close