Antena 3 CNN Externe ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene: "Angajamentul american în securitatea Europei este sacrosant". Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene: "Angajamentul american în securitatea Europei este sacrosant". Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene: "Angajamentul american în securitatea Europei este sacrosant". Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia
de O.P.    |    03 Iun 2014   •   12:34
UPDATE 11:30 - Preşedintele american Barack Obama a sosit la Varşovia: Angajamentul american în securitatea Europei de Est este "sacrosanct"

Preşedintele american Barack Obama a sosit marţi dimineaţa la Varşovia, prima etapă a turneului său în Europa, în cadrul căruia va participa la un summit G7 la Bruxelles şi la ceremonii de marcare a 70 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Preşedintele american Barack Obama a reafirmat încă de la sosirea sa, la Varşovia, că angajamentul american în Europa de Est, îngrijorată de criza ucraineană, este "sacrosanct".

Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi şi miercuri, la ceremoniile dedicate sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă, şeful statului urmând să participe la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va sosi, la ora 16.00 (ora României), la Palatul Prezidenţial din Varşovia, unde va participa la Dejunul de lucru oferit de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

La ora 19.00 (ora României), la Castelul Regal din Varşovia, şeful statului va participa la decernarea Premiului "Solidaritatea".

Miercuri, preşedintele Traian Băsescu va participa, în Piaţa Castelului Regal din Varşovia, la Ceremonia oficială dedicată sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă.

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close