Antena 3 CNN Externe Întâlnirea Putin-Zelenski este posibilă, după ce se va conveni asupra unui document la discuții, anunță Kremlinul

Întâlnirea Putin-Zelenski este posibilă, după ce se va conveni asupra unui document la discuții, anunță Kremlinul

Kremlinul contrazice Kievul și anunță că o întâlnire între cei doi șefi de stat este, încă, posibilă, dar după ce se va ajunge la un consens cu privire la un document, în cadrul discuțiilor. Marți, mai devreme, Zelenski spunea că o discuție față în față cu Putin este putin probabilă.

Întâlnirea Putin-Zelenski este posibilă, după ce se va conveni asupra unui document la discuții, anunță Kremlinul
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    05 Apr 2022   •   15:50

Moscova nu neagă posibilitatea unei întâlniri între președinții rus și ucrainean, Vladimir Putin și Volodimir Zelenski, dar avertizează că aceasta poate fi organizată numai după ce delegațiile țărilor la discuții convin asupra unui document corespunzător, a declarat marți secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov.

Purtătorul de cuvând al Kremlinului a comentat afirmațiile președintelui ucrainean, care a spus că întâlnirea lui cu Putin ar putea să nu aibă loc. Declarația acestuia a fost făcută după dezvăluirea ororilor din localitatea Bucea.

”Nimic nu s-a schimbat pentru noi în această chestiune: nu negăm posibilitatea unei întâlniri cu președintelui nostru, dar repetăm ​​încă o dată că o astfel de întâlnire este posibilă doar după ce textul unui document este convenit”, a spus Peskov, potrivit agenției de presă rusă de stat TASS.

În schimb, purtătorul de cuvânt al lui Putin, întrebat dacă se poate spune că procesul de negocieri dintre Rusia și Ucraina este amenințat, a refuzat să răspundă: ”totuși, preferăm să nu împărtășim aceste informații”.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close