Antena 3 CNN Externe Întâlnirea SECRETĂ a celor mai influenţi MASONI din lume. În 2013 s-a întâmplat pentru prima dată acest lucru

Întâlnirea SECRETĂ a celor mai influenţi MASONI din lume. În 2013 s-a întâmplat pentru prima dată acest lucru

Întâlnirea SECRETĂ a celor mai influenţi MASONI din lume. În 2013 s-a întâmplat pentru prima dată acest lucru
de O.P.    |    11 Iun 2013   •   12:02

La hotelul de cinci stele Grove a Wadford, din Hertfordshire, în nordul Londrei cei mai puternici oameni au pus la cale metode şi strategii pentru dezvoltarea "armonioasă" a lumii. Pe lista de invitaţi pot fi citite numele şefei FMI, Christine Lagarde, cel al presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi a vicepresedintelui acestuia, Viviane Reding.

"Este un spectacol remarcabil - una dintre minunile naturii - şi cel mai interesant lucru care s-a întâmplat în localitatea Watford de la introducerea semafoarelor în sensul giratoriu de pe drumul A412. Zona din jurul hotelului este complet blocată: localnicii trebuie să-şi arate paşapoartele pentru a ajunge acasă“, scrie ironic cotidianul britanic The Guardian, citat de Mediafax.Anul 2013 a adus însă un pic mai multă „atenţie“ pentru Bilderberg. La presiunea jurnaliştilor şi activiştilor au fost făcute concesii: pentru prima dată în 59 de ani a existat un birou de presă - neoficial, format din „voluntari“.

În 2009, când conferinţa a fost organizată în Grecia, au fost doar câteva zeci de privitori, hărţuiţi şi arestaţi de poliţie. Anul acesta a adus o zonă special amenajată pentru presă, persoane de legătură din partea poliţiei, toalete portabile, o camionetă cu gustări, un colţ pentru vorbitori - toate ingrediente ale unui altfel de Bilderberg.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close