Antena 3 CNN Externe Interviu cu fratele vitreg al preşedintelui SUA, într-un documentar anti-Obama. În ce sărăcie trăieşte ruda şefului de stat

Interviu cu fratele vitreg al preşedintelui SUA, într-un documentar anti-Obama. În ce sărăcie trăieşte ruda şefului de stat

Interviu cu fratele vitreg al preşedintelui SUA, într-un documentar anti-Obama. În ce sărăcie trăieşte ruda şefului de stat
Sursa foto: Foto: policymic.com
11 Iul 2012   •   11:04

Fratele vitreg al preşedintelui american, Barack Obama, va apărea într-un documentar critic la adresa liderului de la Casa Albă. Jurnaliştii internaţionali au pornit pe urmele lui George Obama, care trăieşte în condiţii extreme în capitala statului Kenya. Interviul cu acesta a fost inclus în documentarul ce va fi o adevărată lovitură pentru Barack Obama, care candidează pentru un nou mandat la Washington.

Realizatorii documentarului au aflat că fratele vitreg al lui Barack Obama locuieşte într-o sărăcie lucie în Nairobi, capitala statului Kenya.

Bărbatul a dat dovadă de multă modestie în interviul realizat pentru documentar. Oricât de impertinente ar fi fost întrebările intervievatorului, George Obama a încercat să răspundă cu imparţialitate.

Chiar dacă nu a petrecut mult timp alături de fratele său, George Obama are doar cuvinte de laudă la adresa liderului american.

Punctul central al documentarului, în care este integrat şi interviul cu fratele vitreg, dezvăluie presupusa furie a lui Barack Obama cu privire la colonialism, furie pe care acesta ar fi moştenit-o de la tatăl său. "2016: Obama's America", lansat în această vară, va fi o adevărată lovitură pentru liderul de la Casa Albă, care candidează pentru un nou mandat la Washington.


×
Subiecte în articol: documentar Nairobi Kenya
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close