Antena 3 CNN Externe Intra in fiecare zi, pe ascuns, în garajul unei femei. Când a vizionat înregistrările camerelor de supraveghere, proprietara a rămas fără cuvinte

Intra in fiecare zi, pe ascuns, în garajul unei femei. Când a vizionat înregistrările camerelor de supraveghere, proprietara a rămas fără cuvinte

Intra in fiecare zi, pe ascuns, în garajul unei femei. Când a vizionat înregistrările camerelor de supraveghere, proprietara a rămas fără cuvinte
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Iun 2016   •   13:57

Hollie Breaux Mallet, o femeie din Louisiana, SUA, a făcut o descoperire impresionantă după ce a vizionat înregistrările realizate de camera de supraveghere instalată în propriul garaj.

Ea a observat că un băiețel venea în fiecare zi cu bicicleta în fața curții ei și intra în garaj. Motivul? Băiețelul intra să se joace cu câinele femeii, pe nume Duchess, dar nu avea curaj să ceară permisiunea proprietarei.

Impresionată de gestul băiatului, femeia a postat pe internet imaginile pentru a-l identitifica pe copil. Nu a durat mult până l-a găsit, materialul video fiind vizionat de peste 1,4 milioane de oameni.

După numai 24 de ore, mama băiatului și-a recunoscut băiatul în postarea care se viralizase pe Facebook.

„Josh vorbește despre câinele rău tot timpul. De fiecare data când trecem pe lângă casa ta, mă roagă să stea la geam ca să-l poată vedea. Dar nu știam că intră la tine în curte în fiecare zi”, i-a spus mama băiatului lui Hollie.

Hollie Breaux Mallet speră că băiatul va avea curaj, de acum înainte, să nu se mai ascundă și să vină când dorește el să se joace cu cățelul.

„Camerele de supraveghere au surprins inocența și dragostea acestui copil pentru animale și mă bucur mult pentru asta”, a mai spus femeia.

Când și-a dat seama că a fost suprins de camerele de supraveghere, băiețelul i-a spus mamei sale: „Doar știi că iubesc mult cățeii”.

 

 

×
Subiecte în articol: caine catel camere supraveghere
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close