Inundaţii de proporţii în nord estul Statelor Unite (VIDEO)

14 Mar 2010   •   14:38
Inundaţii de proporţii în nord estul Statelor Unite (VIDEO) inundatii

Inundaţii de proporţii în nord estul Statelor Unite. În urma ploilor torenţiale, râurile au ieşit din matcă, iar vântul de peste 100 de kilometri pe oră a lăsat fără curent electric peste 500 de mii de oameni. Din cauza vremii nefavorabile, mare parte din zborurile internaţionale au fost deviate.

O furtună puternică a făcut ravagii în statele New York şi New Jersey. Ploile torenţiale au inundat peste noapte mii de locuinţe. Vântul a pus la pământ sute de copaci care au rupt liinile de înaltă tensiune. Peste jumătate de milion de oameni au rămas fără energie electrică.

Tot din cauza vântului, care a depăşit 110 kilometri pe oră, zborurile de pe aeroporturile internaţionale Newark Liberty şi John F. Kennedy au avut întârzieri sau au fost deviate spre Boston.

În zonele muntoase, ploile au topit zăpada şi au provocat inundaţii în Virginia de Vest şi Pennsylvania. Mai multe râuri au ieşit din matcă iar autorităţile i-au salvat de oamenii blocaţi de ape cu ajutorul bărcilor.

Autorităţile nu au anunţat deocamdată victime însă cel puţin 2 oameni, printre care şi un pompier, sunt daţi dispăruţi.Antena 3
Parteneri
x close