Antena 3 CNN Externe Inundaţii devastatoare în Spania şi în lume

Inundaţii devastatoare în Spania şi în lume

Inundaţii devastatoare în Spania şi în lume
Sursa foto: inundatii
11 Iun 2010   •   19:35

În timp ce România se topeşte din cauza caniculei, spaniolii se luptă cu inundaţiile. În nordul Spaniei, o femeie a murit înecată, iar soţul ei este dat dispărut. Ploile au făcut probleme şi în alte regiuni ale lumii. Columbia, India şi China se confruntă cu inundaţii devastatoare.

Autorităţile spaniole din Asturias au decretat stare de calamitate după ce mai multe drumuri naţionale şi câteva poduri au fost distruse de inundaţii. Sute de oameni au rămas fără curent electric şi apă potabilă în zonele afectate.

În Lugos, o femeie a murit iar soţul său este în continuare căutat de echipele de intervenţie după ce viitura le-a distrus casa.

Ploile torenţiale au creat probleme şi în Columbia. Peste 10.000 de oameni au fost afectaţi de inundaţiile din oraşul columbian Florencia. Doi localnici au fost răniţi după ce au fost luaţi de apele unui râu care a ieşit din matcă.

Şi nord-vestul Chinei se confruntă cu inundaţii masive. Mai multe drumuri şi poduri au fost distruse de viituri, lăsând zeci de localităţi izolate.

Antena 3

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close